Забавни факти , които трябва да знаете за летните гуми

  • by

Забавни факти , които трябва да знаете за летните гуми

Първостепенната важност на летните гуми

Без съмнение е , че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи на шосето – летните гуми имат необятно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените свойства . Статистиките сочат , още много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни неща относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват чудесно сцепление и подвижност и осигуряват по-скоростно изминаване по пробната отсечка. Тези летни гуми съставени са от смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и навлажнено ; по-големи външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, главно при голяма скорост; жилава жилка на коланите, които обезпечават по-благоприятна обратна връзка с шосето и прецизно придвижване . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, щом като става въпрос за сцепление и прецизност на шофирането – това ги прави чудесен избор за моменти, в които се изисква върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават верни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират ангажимента на търговеца да създава смайващо чувство от придвижването . Вида обхваща обхват от 17 инча до 21 инча.

Вижте нашите летни гуми 1
Вижте нашите летни гуми

Летни гуми Syron – водещи достойнства

Възлово превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се смекчава евентуалността за пораждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , понеже летните гуми на SYRON са с много ограничени степени на звук, лукс при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-значимото нещо , от което има нужда един водач . При това, SYRON са от онези фирми, които налагат в индивидуалните си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една оригинална протекция против нейното нагорещяване. Изводът от това е, че летните гуми механически стават приложими за още по значителен пробег и забележителна устойчивост даже и при управление с огромна скорост.

Летни гуми от продуктовата линия на холдинга Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и успешни марки в международен аспект . Още от създаването си през 1967 година, марката се развива постоянно съобразно най-актуалните технологии и течения на пазара, за да осигури комфорта и безопасността на водачите . Разнородните модели  летни гуми на Maxxis притежават особени характеристики и достойнства. Някои от летните гуми са със специална структура , която ги прави особено устойчиви , и имат относително дългосрочен живот, дори и при неточно изхабяване. При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите цеви и раменните повърхности увеличават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с комфортен каркас, които подобряват контрола и стабилитета на пресечен терен.

Най-добрите летни гуми 2
Най-добрите летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават широки проводници за извеждане на водата и улеи по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този разновидността летни гуми съдържа допълнително висок скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната структура, като обезпечава запас от спокойствие при тежки условия .

Летните гуми Cross 1 Plus – защита за вас

Летните гуми Cross 1 Plus състоят се по устойчива смес на предпазителя и вече помената технология за вторично охладняване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Конструкцията на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за голяма скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани пътни ленти .

Намерете летни гуми 3
Намерете летни гуми

Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват доста по-доброкачествено износване на предпазителя и по-кратък спирачен път на сухи и навлажнени улици , съдействайки на шофьорите да владеят ситуацията и да се радват на пътуването . Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхност и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Освен това , модерната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Типа включва 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Летни гуми на марката SYRON

Безсъдържателно е да се съмнявате или тревожите за това какъв тип летни гуми да подберете , понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате спокойствие и класа. Летните гуми на компанията SYRON състоят се от доста предимства преимущества на съответните условия пред останалите конкуренти. Очевидно е, че нерядко на пътната настилка има възможност да се зародят ненайдени и лоши обстоятелства .

Летни гуми SYRON – продуктова гама

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON съдържа три особени типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Каталог летни гуми 4
Каталог летни гуми

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за нашата държава и ви предоставаме много елитни и достъпни оферти ! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите предложения за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Нашият каталог с  летни гуми 5
Нашият каталог с летни гуми
Намерете летни гуми 6
Намерете летни гуми
Вижте летни гуми 7
Вижте летни гуми
Разновидности летни гуми 8
Разновидности летни гуми
Вземете летни гуми 9
Вземете летни гуми

Първостепенната важност на летните гуми
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни неща относно създателя Dunlop
Летни гуми Syron – водещи достойнства
Летни гуми от продуктовата линия на холдинга Maxxis
Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus
Летните гуми Cross 1 Plus – защита за вас
Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми на марката SYRON
Летни гуми SYRON – продуктова гама
И накрая

Leave a Reply