Всъщност по какъв начин служат мотофрезите?

Всъщност по какъв начин служат мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са машини за обработване на земеделска земя , които служат за разрохкване на вече изорана почва. Процесът е познат също като фрезоване използвайки го в действителност останалите все още едри буци се разделят на много по-малки парчета . Сега мотофрези се оползотворяват едновременно в широки земеделски полета, така и в градини на къщи и дворове . По-надолу в този материал ще ви разкрием най-същностното за употребата им и специалните функции на отделните модели от тази серия уреди . Също така , ще бъдат представени основните детайли , които е важно да се държат под внимание спирайки се на добри и подходящи мотофрези.

В какви нужди са по-добри по-малки мотофрези

Говорим за мотофрези, притежаващи работна ширина, която попада в интервала между 30 и 40 см. Местата , в които най-вече се използват малките мотофрези, са лехи, лехи и места със посадени малки дръвчета. На пазара се предлагат асортименти от тази група с електрически и двутактови двигатели.

При нас ще се натъкнете на богат избор на мотофрези

В Мотофрези ООД можете да правите подбор между множество марки и модели мотофрези. Тук влизат малки , средни и малки, такива с електрически двигател или пък с двигател с вътрешно горене. Обогатената и разностранна палитра от мотофрези, предлагани в Мотофрези ООД, ще ви предостави шанс да закупите най-удачния и подходящ артикул за вашите нужди и изисквания.

Бърза доставка на заявените – мотофрези

Доставянето на мотофрези и каквито и да е било други оферти от брошурата на Мотофрези ООД изпъкват с максимална коректност и темпо . В много случаи извършването се случва по време на 1 делничен ден. Главно за мотофрезите би било полезно предварително да сте сигурни в разходите по транспортирането, защото тя би могло да стане ненужно голяма за доставки до малки населени места, до които куриерите нямат регулярни посещения. Като по-добре ви препоръчваме да пожелаете доставката да бъде до офис на куриер, откъдето да я потърсите . Различието в стойността би могло да се окаже доста голяма.

Оферти за  мотофрези 1
Оферти за мотофрези

Компоненти при закупуване на мотофреза

Има няколко основни елемента , на които е полезно да се отдели внимание при избора на продукт в категория „Мотофреза“. От въпросните фактори са ширината на земеделската територия, която ще подлежи на третиране , както и наличието на инвентар към уреда . Вижте най-важната представа от знания базирано на спецификите :

– площ на обработваемата земя – на практика големината на земеделската територия е едно от първостепенните елементи , които се държат под око избирайки мотофреза. Неизбежно е важно дали ще използвате мотофрезата конкретно в дворното място и своята градини или пък тя ви е потребна и за още по-сериозни като площ земеделски земи . В първоначалния тип имате шанса да си позволите да се спрете на мотофреза изискваща по-лека мощност и работна ширина, когато във вторият е задължително уредът да се определя като от по-високите равнища. Най-често по-обемните мотофрези имат качествата оптимално ефективно и с успех да изпълняват функциите на по-малките такива, но обратният вариант е трудно постижим .

– наличие на инвентар – опцията за инвентар към мотофрезата е следващ момент , на който не е зле да отделите размисъл. Най-често малките мотофрези и моделите с електрически двигател не са пригодни за допълнителен прикачен инвентар, а имат ограничения най-вече в разрохкването на земята. При условие, че желаете към вашата нова мотофреза да поставите плуг за оране, ремарке и т.н., се спрете на вид , способен да ви предостави този тип опция. Такива са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Дайте си сметка дали към въпросния модел може да бъде добавен инвентар.

– брой скорости – не от маловажна важност са и , броят скорости, които има уредът, също е от сериозно значение за резултатността на работата ви с него. В случай, че ще се нуждаете от мотофрезата за много различни действия, значи ви насочваме да изберете уред с повече скорости. Малките скорости ще ви позволят например да извършвате бразденето по-детайлно , също така да придвижите своята земеделска реколта.

Вижте каталога ни с мотофрези 2
Вижте каталога ни с мотофрези

Вижте предлаганите от нас промоции и намаления на мотофрези

В Мотофрези ООД постоянно са предлагани оферти и ниски цени за уреди от разнообразни категории. В случай, че преглеждате постоянно тези възможности и намаления, без съмнение ще имате възможност да закупите качествена и сигурна мотофреза на много изгодна за вас цена.

Най-предпочитаните мотофрези 3
Най-предпочитаните мотофрези

Най-разпространените от масовия потребител средни мотофрези

Най-предпочитаната и разпространена измежду актуалните потребители група. Какво би ви било полезно да ви бъде ясно относно типа? Средната група мотофрези са с функционална ширина от 90 до 100 см. Те изискват по-голяма мощност в съпоставка с малките и успешно са употребявани за култивиране на по-големи по своята площ земеделски райони и терени .

Видове мотофрези според обсега на работа

Разполагайки с работната ширина като предпоставка , бихте могли да си създадете мнение още по-ясно и конкретно каква мотофреза е удачна за нуждите и вашите изисквания . На база на този фактор можем да разграничим три групи мотофрези – малки, средни и големи. Ето информация за детайлите и характерните черти на всяка една от предлаганите видове мотофрези:

Видове мотофрези 4
Видове мотофрези

Мотофрези и други предложения за поддръжка и обзавеждане

Сега е вашият шанс да изберете и следващите части в магазина ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Голямо разнообразие от мотофрези 5
Голямо разнообразие от мотофрези
Намерете най-добрите оферти за мотофрези 6
Намерете най-добрите оферти за мотофрези
Намерете мотофрези 7
Намерете мотофрези
Най-предпочитаните мотофрези 8
Най-предпочитаните мотофрези
Разнообразие от мотофрези 9
Разнообразие от мотофрези
Намерете най-добрите оферти за мотофрези 10
Намерете най-добрите оферти за мотофрези

В какви нужди са по-добри по-малки мотофрези
При нас ще се натъкнете на богат избор на мотофрези
Компоненти при закупуване на мотофреза
Вижте предлаганите от нас промоции и намаления на мотофрези
Най-разпространените от масовия потребител средни мотофрези
Видове мотофрези според обсега на работа
Мотофрези и други предложения за поддръжка и обзавеждане

1 thought on “Всъщност по какъв начин служат мотофрезите?”

Leave a Reply