Видове интериорни бои и особеностите им

Видове интериорни бои и особеностите им

В селекцията на интериорни бои и изграждането на съдържателна концепция, преди самото начало трябва детайлно да разучите избора на пазара и какви по-точно интериорни бои се предлагат . Дали стените ви да бъдат лъщящи с метални ефекти , да бъдат сатенено фини , весели наситени пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Планирайте представа какъв тип стени си представяте . Интериорният стил е смесица от творчеството идея за направа на по-добри среди за живот. Също както хората се развиват , стават по-добри и преобразяват така и къщите, където живеят се нуждаят все от нещо променящо , в крак с модните тенденции. Първоначалният ход в претворяването на пространствата е спирането на нов цвят интериорни бои за стенните повърхности. Винаги е не просто най- трансформиращия фактор , а и базата за сътворяване на нов вътрешен дизайн. Важно е да знаете , че освен невероятните изобретателни идеи и квалифицираното изпълнение на плана от безспорно значение е и марката на боите . Capbg последните пет години снабдява българския пазар италиански стоки за боядисване , с добро име и качество. Боите им са разпространени във всички вериги ремонтни магазини в страната , а по време на последните две години продажбите им се повишават два пъти . Марката е готова да ни покаже широк избор за който и да е вид постройка .

Нанасяне на боята . Начини на боядисване

В случай че спрете своя избор на четка за намазването на интериорни бои, е добре да предвидите възможността от зацапване . Нанасянето на материал трябва да започва в горната част . Облепете с найлон тавана и пода, за да не попадне никъде нежелана боя . Пистолетът също винаги е удобен метод, най-много ползван в интериорната визия на стари здания. Поставя материала равно, което гарантира малък разход на вещества . Изисква плътно скриване на заобикалящите предмети, затова не е подходяща за боядисване на нови къщи и офиси .

Типове интериорни бои 1
Типове интериорни бои

Преди да започнем с поставянето на интериорни бои

Преди началото на поставянето на материала, на който сме се спрели е хубаво да направите грундиране. Така се постига върху стената една изгладена база за действие като попълва грапавините . Подсигурява еднаква поглъщаемост и по-удобно и икономично нанасяне на интериорна боя. Грундирането не позволява на водата да се абсорбира в основата, точно заради това е от първостепенна важност за укрепването на стените. Съществено важно е освен изящество , стените ни да ни гарантират безопасна среда . Грунда се разнася по цялата повърхност . При сушене се чакат два – три часа. Можем да продължим с разнасянето на интериорни бои, когато основата е издръжлива на драскане.

Ефектни интериорни бои 2
Ефектни интериорни бои

Сатенен блясък

Атрактивно решение за работни места , кафенета и артистични среди са сатенените интериорни бои. Първостепенното качество позволява развихряне на всякакви нестандартни архитектурни хрумвания . Добри за интериорна и външна употреба. С желязна издръжливост срещу разрушителната сила на природата , сатенените асортименти интериорни бои запазват своя красив и блещукащ външен изглед дълго време. Най-вече употребявани за публични помещения . Съветваме ви да пристъпите професионалната употреба .

Настроения в представите

Нашето настроение и темперамент определят едновременно характера ни в живота, и в същото време жанра във вътрешната визия . Особеностите на типовете пространства за подходяща за отговарящите цветови шарки . В дневната преживяваме най-често време с своите семейства . Леките интериорни бои са изключително добри и използвани . Стаята на детето често набляга на по-модерен дизайн . Засилените и интригуващи багри изпълват стаята със светлина , така че ако обичате слънцето тези цветови разновидности биха изглеждали перфектно във личната ви стая. Естествено там където прекарваме нощта, изкарваме най-дълъг период от денонощието. Поради това е от съществена важност тоновете да създават компилация с личностните ни характеристики . Червените тонове най-често се асоциират със страст , бодрост и динамика. Странен избор за жилищни пространства, одобрявани по-скоро за ремонт на клубни заведения . Лилавото означава мистика , страст и извисеност . Добре пасващи интериорни бои за спални помещения, също и за спортни пространства. Синият тон въплъщава доверие, точност и чистота . Зеленото е окачествявано като природа , растеж и здраве. Създава усещане за олекотеност и баланс. Страхотна боя за ремонта на всекидневни , работни пространства , училища. Жълтите цветове ни носят веселие , упование, духовно извисяване , положителни мисли. Точно прилягащи на всеки с весело настроение в топлите ярки тоналности. Тъмните бежово кафяви бои получават класа и изисканост в проекта на интериора.

Каталог интериорни бои 3
Каталог интериорни бои

Декоративен ефект

Класически си остават декоративните асортименти на интериорни бои. С металически си отблясък смесен с фин кварцов пясък се превръща не само във фон, а и в декорация на интериорния изглед на вашия дом. Характеризира се с висока твърдост , получаваща се чрез пречупващите си частици. Съединението на багрилната смес я прави идеална за шлайфане и полиране. Перленият ефект се завършва прекрасно съчетан с обзавеждане в златно и сребърно.

Блестящи по природа с Оточенто

Транспириращи интериорни бои, богати смоли с металически пигменти . Продуктът за боядисване е незапалим , безвреден за околните и околната среда. Създаваният резултат пасва и на строго претенциозен , и на нестандартен визуален вид. Консистенцията на Онточенто се нанася направо с бояджийски валяк дори и с навлажнена гъба.

Разновидности интериорни бои 4
Разновидности интериорни бои

Потърсете в Capbg

Не се колебайте да прегледате разновидностите на марката за фасадни бои за зидове , които могат да довършат цялостната картина за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Каталог интериорни бои 5
Каталог интериорни бои
Качествени интериорни бои 6
Качествени интериорни бои
Ефектни интериорни бои 7
Ефектни интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 8
Вижте нашите интериорни бои
Ефектни интериорни бои 9
Ефектни интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 10
Разнообразие от интериорни бои
Каталог интериорни бои 11
Каталог интериорни бои

Нанасяне на боята . Начини на боядисване
Преди да започнем с поставянето на интериорни бои
Сатенен блясък
Настроения в представите
Декоративен ефект
Блестящи по природа с Оточенто
Потърсете в Capbg

2 thoughts on “Видове интериорни бои и особеностите им”

Leave a Reply