Възвръщане на сияйния вид на епидермиса и дермата ,прилагайки микронидлинг терапия

Възвръщане на сияйния вид на епидермиса и дермата ,прилагайки микронидлинг терапия

Всецялото обновяване на здравината и сияйния вида на кожната тъкан в настоящето се извършва при пълна липса на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са нашето специално предложение за вас. микронидлинг методът представлява възможно най-малко проникващ похват за елиминиране на недостатъците от лицевата фасада , намалявайки видимите вълнообразни линии и неравности по повърхността , задействайки възстановителните способности в кожата ,както и стимулиране на образуването на колаген .

Колко броя процедури се изискват и след колко време се открива ефект от микронидлинг?

Микронидлинг намесата разполага с/със авторитета на една от най-трайните терапии на кожата . Нейният резултат е възможно да продължи до година . Резултатите от микронидлинга се забелязват с невъоръжено око веднага след първоначалната манипулация , като освен това за възможно най-добри постижения предлагаме да се подложите на три-четири манипулации в зависимост от статуса на кожата ви . Радиовълнистата микронидлинг практика с ООД може да се вкара в приложение без да се съобразявате с/със периода от годината.

Времето, нужно за микронидлинг намесата варира в порядъка на трийсет-четиридесет минути и след нея ще можете да се обърнете отново безпроблемно към всекидневните си задължения .

Какъв е по своята същност въпросният рехабилитационен микронидлинг?

При ускорената микронидлинг терапевтична дейност лечебно устройство с помощта на фини , игли, покрити с благородни метали създават много на брой микроскопични продупчвания на кожната обвивка . Вследствие на това се предизвикват обновителните явления и се активизира изграждането на колагенов белтък. Чрез микроперфорациите кожният ни слой по-леко и бързо усвоява ползотворните съставки , като мукополизахариди , витамини и аминокиселини , които възобновяват изначално здравия й външен израз.

Изключително качествен микронидлинг 1
Изключително качествен микронидлинг

За какви разновидности кожа е най-пригодна микронидлинг терапията ?

Посредством микронидлинг третирането цялостният вид на кожата се възобновява , поради поощреното колагеново производство . Методологията е препоръчителна за всички видове кожна покривка , като това я прави удачен стратегически ход за клиенти , които желаят да премахнат недостатъците от лицето си и да засияят .

Кои са впечатляващите следствия , които микронидлингът постига ?

– сбиване на порите

– заличаване на последиците от акне

– премахване на фини гънки и закривености

– свиване на ареала на пигментираните области

– възвръщане на плътната текстура на кожната тъкан

– изглаждане на тена

Какво да правим, за да избегнем нежелани реакции след микронидлинга?

С настъпването на финала на високочестотната микронидлинг терапия е необходимо да изпълнявате препоръките на вашия специалист по здраве , за да достигнете оптимален отзвук и да избегнете нежелани странични реакции .

При грешно обработване на кожния пласт след микронидлинг е допустимо да се забележат нежелани реакции . За да не стигате до тях , ние, екипът на ООД отправяме следните напътствия :

– Да се избягва употребата на офанзивни хигиенизиращи препарати

– Да се предпазва от въздействието на силно слънце

– 24 часа след манипулацията да не се употребява грим и козметика , освен при положение че вашият кожен лекар не ви е препоръчал нещо друго

– Вечерните часове след намесата е възможно да се ползва само серум

– Да не се напряга физиката в деня на процедурата

– Да не се посещават масажни процедури , процедури с пара и гореща вода до седмица след извършването на процедурата

– Има вероятност в ареала да се образуват гнойни възпаления , които ще изчезнат в период от седмица след третирането

– При наличието на събитие или условие , което Ви смущава в следващите няколко дни след приключването на процедурата и подозирате , че причината е процедурата, моля, осъществете контакт с нас

Вземете микронидлинг 2
Вземете микронидлинг

За кого е създадена микронидлинг методологията ?

Радиочестотната микронидлинг интервенция с ООД осъществява впечатляващи отражения при, както казахме , всички видове кожа и е подходяща за почти всички възрастови групи . Прилага се при остатъци от младежки обрив , процедиращо младежко обриване, обособени порести кухини , неуловими вълнообразни линии , пигментни петна и повехнала кожна повърхност . С помощта на тази методология се заздравява текстурата на епидермиса и дермата , релефа се коригира , а обвивката е съхранена .

Разгледайте повече за   микронидлинг 3
Разгледайте повече за микронидлинг

Защо микронидлинг методологията с ООД се доказа като безрискова ?

Непосредствено след практиката се допуска появяването на поруменяване на обработваната област , обаче това зачервяване се заличава в най-скоро време . Микронидлинг обработката по принцип не довежда до друг вид неприятни последици и достига обосновано значими въздействия при основното освежаване на кожната повърхност . От важно значение за безопасната микронидлинг терапия е класът на прилаганите за целта на терапията устройства . В клиника ООД ние залагаме на ООД – придружен със сертификат технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг процедура, който е съобразен с/със обширните образци на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Щатите . Изпробвана и установено успешна , микронидлинг процедурата ООД е безопасна за човешкото здраве , дори напротив – е сигурен метод за възобновяване на здравата и блестяща външност на кожния слой .

При неглижиране на напътствията на кожния специалист след микронидлинг терапията биха могли да се окажат налице по-бавно изчезващи зачервявания и леки буци. Ако попаднете на нещо подобно , което ви смущава , веднага се свържете със своя специалист по дерматология .

Разгледайте повече за   микронидлинг 4
Разгледайте повече за микронидлинг

Какво трябва да знаем преди да пристъпим към микронидлинг манипулацията ?

Микронидлинг намесата не е желателно да се прилага при :

– носещи плод и отхранващи кърмачета жени

– страдащи от болести на имунната система

– възпалена кожа

Напред към микронидлинга! Веднага !

Насрочете час за прием при дерматологичен експерт от ООД и му задайте всички онези въпросителни , които ви вълнуват . Нерядко уточняващият разговор със специалист по здраве е от важно значение при взимането на решение за правилния път . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Изключително качествен микронидлинг 5
Изключително качествен микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 6
Защо да изберем микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 7
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Оферти за микронидлинг 8
Оферти за микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 9
Изключително качествен микронидлинг
Най-добрия микронидлинг 10
Най-добрия микронидлинг

Колко броя процедури се изискват и след колко време се открива ефект от микронидлинг?
Какъв е по своята същност въпросният рехабилитационен микронидлинг?
За какви разновидности кожа е най-пригодна микронидлинг терапията ?
Кои са впечатляващите следствия , които микронидлингът постига ?
Какво да правим, за да избегнем нежелани реакции след микронидлинга?
За кого е създадена микронидлинг методологията ?
Защо микронидлинг методологията с ООД се доказа като безрискова ?
Какво трябва да знаем преди да пристъпим към микронидлинг манипулацията ?
Напред към микронидлинга! Веднага !

1 thought on “Възвръщане на сияйния вид на епидермиса и дермата ,прилагайки микронидлинг терапия”

  1. Хубава статия! Как се сетихте, благодаря ви! Подобен професионализъм и отлично отношение срещнах от магазина е-shop-bg, когато си купих, на много добра цена циркуляр

Leave a Reply