seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира многобройни уебсайтове на първи места в Google и екипът на <a href="https://seo-optimizacia.bg/" title="seo оптимизация от фирма SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД”>SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн сделките им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира и вашия сайт на първи места, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успя да премести Apple от челното място в класацията на най-скъпите фирми в света. И предполагате ли как? Заради Adwords! За 2017 г. 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 произлизат от обявите в AdWords. Това са вашите инвестиции и парите на всички малки и големи компании, които не само дават пари на Google, но и си спечелват купувачи от това.

Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация

Google ни препоръча да не гарантираме първо място. Затова ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да потвърдим, че няма уебсайтове, по които да сме работили шест месеца и които да не се класират на челни позиции в Google.

Как заставаш на първи позиции? След като конкурентите ти застанат след теб! Вашият уебсайт ще се класира пред всички останали когато има добра SEO стратегия, най-качествените входящи линкове, най-добра структура, страниците с най-добро съдържание, най-подходящо подбраните ключови изрази и най-често ъпдейтваното съдържание. Това не е тайна, а напълно възможна работа, която екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД искаме да извършим и за вас!

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Защо ви трябва SEO оптимизация?

AdWords е най-доходоносният бизнес в света! Но все пак по-малко от 15% от кликовете в Google са върху AdWords резултатите. Другите 85% от кликовете според Zero Limit Web са върху органичните сайтове.

Ако мислите: Идеално, значи спираме да даваме пари на Google – това не е така! Щом страницата ви не се показва измежду топ три – ще трябва да продължите да използвате Adwords! Това е така, защото 84% от потребителите посещават водещите 3 уебсайта в резултатите от търсенето, а едва 1% – върху линковете на листите след първата. Сега вече знаете къде можете да покриете труп – на втора страница в Google! Вашата уебстраница някъде там ли се намира?

По какъв начин работи SEO оптимизацията?

По какъв начин сайтовете се показват на първи места? Най-добрата новина е, че съществува доказан модел – SEO оптимизацията. Той е в полза за всяка уебстраница, ще проработи и за вашата уебстраница. Методът е seo оптимизацията.

За да позиционира вашата уебстраница на първо място, Google се нуждае да разпознае в уебстраницата ключовите словосъчетания, по които посетителите ви издирват. Тези ключови думи е необходимо да са в текста, в URL-адреса, в заглавието, в описанието и в названието на картинките. Освен това Google трябва да намери на магазина ви обемно, важно и постоянно добавяно съдържание, както и линкове към страницата от други посещавани уебсайтове. Уебсайтът ви задължително трябва да работи с правилна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Накратко казано трябва да спазвате всички 252 заръки, написани от професионалистите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Имате и възможността да пробвате да въведете насоките ни и сами като се водите от описанията на следващите страници. Ако имате колеги, на които можете да делегирате SEO оптимизацията, те се налага да преминат през тренинг, да бъдат съветвани и да бъдат контролирани при изпълнението на целия проект на SEO оптимизация. Ние, като колектив на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да изпълним тези фактори за вашата страница! Резултатите в началото изискват задълбочено обучение от поне 3 месеца и всекидневна работа от най-малко още 3 месеца след това.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн сделките са много важни за всяка компания! За изминалата година 1 100 000 българи са пазарували онлайн, а закупените стоки за миналите 4 години са драстично повече – с 230%! И тези цифри ще продължават да растат докато застигнат до показателите в САЩ, където 1 от всеки осем щатски долара е похарчен за покупки на стоки онлайн!

Но дори и да не продавате онлайн, Google маркетингът е нужен за вашата репутация – 72% от потребителите търсят информация онлайн преди да направят покупка, дори и тя да е от физически магазин.

Клиентите ви определено стоят дълго време във Facebook, затова ползвайте и този канал за реклама. Но водещото преимущество на SEO оптимизацията е, че когато потенциалният ви клиент влезе в Google, той вече е разбрал необходимостта от услугата и търси от кого да го избере – от вашия уебсайт или от ваш конкурент.

Ние работим, за да докараме този потребител точно при вас! Няма значение дали предлагате стоки или услуги, без значение дали организацията ви е малка или голяма!

В някои случаи вашият уебсайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на първи позиции в Google, там влизат голям брой посетители, въпреки че това може да не генерира неизменно и до по-голям брой успешни сделки. Поради тази причина може да се окаже, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също трябва премине през оптимизация – например да подобрите представянето на артикулите, сумите, обслужването или целия user experience. За промяна в бизнес модела SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви помогне.

Това е страхотно, но имате ли идея, че само докато гледахте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са проведени над 25 милиона проверки и са индексирани над 21 000 нови страници. Вашите конкуренти не спят! Не бива да спите и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашият сайт ще може да излиза на първи места в Google.

Всеки бизнес е неповторим и същото важи за всеки сайт! Затова и вашият уебсайт се нуждае от конкретна SEO оптимизация и стратегия, изготвена според фирмата ви!

Пишете на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете ни се на контакт 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще обсъдим извеждането и на вашата уебстраница на първа страница в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация
Защо ви трябва SEO оптимизация?
По какъв начин работи SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
В някои случаи вашият уебсайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

2 thoughts on “seo оптимизация”

Leave a Reply