Какво трябва да знаем относно различните видове автогуми съобразно вашите потребности

  • by

Какво трябва да знаем относно различните видове автогуми съобразно вашите потребности

Автогумите със сигурност са едни от най-съществените елементи за вашия автомобил. Вашите автогуми изпълняват функцията за достигането на максимално улеснение и свобода по време на водачеството на колата , и обещават защита , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на всички околни . Когато искате да успеете да изпълните тези идеи обаче, е необходимо да заложите на точните автогуми. В този материал ще изведем съществените фактори, които е необходимо да се вземат под внимание при покупката . Като допълнение, ще ви предложим няколко полезни напътствия относно последващите дейности по монтиране , така че всичко да протече по доказано най-добрия и доброкачествен начин за вас.

Експресна доставка

– пристигането на стоките от сайта ни във всички случаи се реализира още в рамките на следващия работен ден. Случайно ако съответният тип гуми се е изчерпал в склада ни и е нужно в момента да бъде внесен от Германия, срокът е до 10 работни дни.

Високо ниво

– доброто ниво на автогумите и не само, присъстващи в брошурата на сайта ни, е сто процента. Асортиментът гуми се внасят направо от Германия и са направени по последните Евро стандарти за сигурност и безопасност при шофиране .

Изберете нашите  автогуми 1
Изберете нашите автогуми

Летни предложения автогуми

– отговарят най-добре на атмосферните условия през топлия пролетно – летен етап в родината. Изделията , от които са направени те, не позволяват изтриване при високи скорости, както и разваляне вследствие на прекомерните жеги . Монтирайки на автомобила си летни автогуми, бихте могли да бъдете убедени , че те ще се съхранят в отлично състояние за значително дълъг времеви период .

Универсални автогуми Създадени с цел да се прескочи мъчителната и неприятна за редица собственици на автомобили смяна на автогумите по два пъти годишно . Въпреки че не са способни нацяло да заместят зимните или летните такива, те обхващат голяма част от характеристиките на двата варианта и осигуряват поддържането на необходимте равнища на сигурност при шофиране . От една страна всесезонните автогуми гарантират сигурното шофиране през зимата, а от друга – са издръжливи на обичайните летни горещини.

Наставления след съставянето на монтажа на автогумите

след поставянето – след слагането на гумите , внимавайте неизменно да поглеждате състоянието на автогумите. Обръщайте внимание на външни променени нива в налягането им, външни засягания , странности и такива възможно непредвещаващи сигурност знаци . Ако се сблъскате с подобни, предвидливо се погрижете , за да бъдете спокойни за безопасното придвижване .

Разновидности автогуми 2
Разновидности автогуми

Зимни варианти автогуми

– те са създадени да осигурят стандартното движение на колата в утежнени зимни условия , нерядко включващи фактори като несухи пътища , виелици и поледици . Осъзнавайки тези обстоятелства са снабдени каучукова консистенция, характерна с необходимата еластичност при занижени температурни нива и гарантираща доброто взаимодействие с пътната настилка. Зимните автогуми принципно се слагат през октомври или ноември и се сменят в пролетните месеци , когато заем , че мразовитостта и виелиците са изцяло отминали .

Как да си купите подходящите автогуми?

Не е зле при избора на автогуми да се наблегне на няколко доста важни съображения и качества. Тези детайли ще ви бъдат полезни да разберете кои са най-прилягащите и съответстващи автогуми за вашето превозно средство . Те стартират от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до елементи като тяхната цена и предназначение . По-нататък в статията ще ви се изясни това , което трябва ви се изясни за споменатите съображения , поемащи съществена роля в момента на закупуване .

#Важни условия , които да вземе предвид в покупката на автогуми

Размер – размерът със сигурност е една от първите характеристики, които е нужно да се предвидят . За всеки вид кола си има препоръчителен размер автогуми, най-често посочен в нейното упътване. Задължително погледнете това съдържание и имайте предвид дадените в него параметри. Спирането на неприлягащ за автомобила ви размер автогуми е възможно да бъде последвано от няколко недобри действия при управление, като например излишен разход на гориво , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен показател – два индеска , които също са от съществено значение в хода на избор на автогуми. С какво по-точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която определената автогума е способна да поеме. От друга страна пък скоростният показател предоставя крайната възможна скорост за съответната автогума. Или казано с други думи , товарният и скоростният индекси информират границите при задвижването на посочените типове и модели автогуми, с които който и да е водач е длъжен да спазва .

Цел – под „роля“ имаме предвид в какви пътни условия обичайно ще се използват точните автогуми. Разнообразната ситуация на платното се свързва и уникални свойства и черти от страна на автогумите. Автогумите, с характеристики за управление в градска обстановка, сигурно обещават по-ниски нива на консумация на гориво и възможно най-къс спирачен път. Ако често пътувате по магистрали или други главни пътища, ключови за покупката на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, доброто сцепление с пътя и последващият комфорт при шофиране .

Стойност – напълно нормално колкото по-вискокачествени автогуми смятате да монтирате на вашето превозно средство, толкова по-висока цена ще е нужно да платите за тях. Въпреки всичко замислете се внимателно за какъв точно автомобил са ви необходими , по какви пътища принципно ще го шофирате и какви особености на автогумите са от огромна потребност за вас. С този метод ще можете да имате най- съответстващото и удовлетворяващо за вас съотношение между цена и качество при избирането на автогуми.

Видове автогуми 3
Видове автогуми

Вие сте на ход да се запознаете с разновидностите ни на автогуми

Прегледайте списъка на сайта ни и си поръчайте идеалните автогуми за въпросното превозно средство ! Вижте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изключително качествени автогуми 4
Изключително качествени автогуми
Качествени автогуми 5
Качествени автогуми
Видове автогуми 6
Видове автогуми
Оферти за автогуми 7
Оферти за автогуми
Най-предпочитаните автогуми 8
Най-предпочитаните автогуми
Каталог автогуми 9
Каталог автогуми

Експресна доставка
Високо ниво
Летни предложения автогуми
Наставления след съставянето на монтажа на автогумите
Зимни варианти автогуми
Как да си купите подходящите автогуми?
Вие сте на ход да се запознаете с разновидностите ни на автогуми

Leave a Reply