Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – информация за дрехите Jack and Jones

  • by

Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – информация за дрехите Jack and Jones

Знаете ли за страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която показва дрехи jack and jones по принцип ? Абстрахирайки се от това, че в България тя да не е в редиците на най-известните , си определено си заслужава да опознаеш нейните продукти и да намериш най-подходящите сред тях, които подхождат на твоя собствен стил и светоглед!

Виж и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще намериш в продуктовия ни каталог , са сред най-продаваните на марката , така че доказано са си отвоювали чуждестранния интерес. В тяхното число са класическите тениски от серията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с ефирен плат от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който подхожда за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-студения период от времето са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и с висока степен на еластичност , но не предизвикват неудобство на тялото. Към серията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и якетата на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двата бранда са водоустойчиви и предпазват от вятъра, подхождат на абсолютно всяка визия и имат много джобове, които са пригодени, за да побират абсолютно всичко необходимо .

Изключително добри дрехи Jack And Jones 1
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да даде възможно най-голямо удобство за всеки ден, без, разбира се, да неглижира доброто качество на тъканите, приложими за тяхната направа . Точно в числото на тези дрехи Jack and Jones спадат спортните предложения на бранда, които може би ще провокират любопитството ти! Вдъхновени от натоварения начин на живот , който хармонира между спорта, модата и функционалното облекло , дрехите Jack and Jones Tech подхождат за всички климатични условия през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще бъдат подходящи за представителите на мъжкия пол, за които е важна добрата изработка и комфорта, водят активен начин на живот , но не са готови да не обърнат внимание стилната визия . Всички дрехи Jack and Jones от точно тази серия са подходящи за дейности навън и сред зеленината , а добавените орнаменти са иновативни и целят да ти помогнат максимално , когато си в точно такава обстановка.

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 2
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на класически стил и се отличават с ефектни дрехи и модели , познати като „икони“ в обществото. Добре разпознаваемата класика е комбинирана с модерни елементи , от съвременните течения.

Дрехите Jack and Jones са подходящи за винаги

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всеки един сезон – създават се новаторски дизайни от иновативни и разнообразни материи блузки с къс ръкав и ризи, в цялата палитра от цветове или с допълнени орнамента, модерни в точно определения период на представяне пред клиентите на линията дрехи. Именно за тази определена линия дрехи Jack and Jones, фирмата упражнява дейност в тясно сътрудничество с минимален на брой отдадени на работата си доставчици , които търсят най-високо качество на крайния продукт . С помощта съвместните им усилия , дрехите Jack and Jones се превръщат в задължителни за облеклото на всеки един човек , валидни за всякакъв случай. Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже със съвременен лайфстайл и елегантен външен вид – точно такива, които се налагат класиката , но в по-модерна и тренди вариация.

Каталог дрехи Jack And Jones 3
Каталог дрехи Jack And Jones

В началото дрехите Jack and Jones са предлагали най-вече дънки

В годините след създаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са преди всичко дънки, тъй като денимът вече е неизменно установен на световните ниши и се произвежда в най-разнообразни вариации. И досега, моделите дънки се произвеждат в различни цветови гами и нюанси , избелени , в по-малка или по-голяма степен накъсани , по-прилепнали за тялото , от типа „skinny fit“ и “slim fit”, традиционните видове „regular fit“ и още много други . Това е и подходът, с който брандът получава шанса да се утвърди на световния пазар и да се позиционира до останалите големи дънкови производители . Напоследък , компанията налага на пазара линията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя главната идея на дънковите облекла и цели те да бъдат по-достъпни за всеки джоб. Това , което е важно за компанията, е най-вече първокласното качество, грабващият дизайн и добрата изработка.

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 авторски линии

От създаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са преминали през 5 автономни линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те целят да съберат на едно място всички оутфитове, вкусове и идеи , но се разграничават помежду си , за да подхождат на различните вкусове и визии .

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 4
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са подтикнати от поп културата на града – начинът на обличане е любопитен и много различен , от него лъха веселие, а инспирацията за тях е провокирана от най-актуалните течения. Те са много качествени и комбинират в себе си комбинация от цветове и стилове , които ти дават шанса да приспособиш всяка визия по начина, който на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, които отиват на личностите, които не се боят да изпъкнат сред останалите . Подходящи са за иновативните мъже , които много често комбинират различни стилове в аксесоарите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals представя многоцветни облекла , като тениски с щампа , ежедневни блузи , суитшърти и дънки .

Присвои идея за визията си

Съумяхме ли да привлечем твоето внимание ? Силно се надяваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са изработени с много внимание към използваните платове и създадените орнамента, за да съчетаят всичките начини на обличане и специфичната индивидуалност, която да ти допадне и да подбираш сред многото оферти. Компанията истински заслужава да бъде оценена и у нас по способа, по който се е доказала и в другите държави.

Погледнете и повече наши артикули и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Изключително добри дрехи Jack And Jones 5
Изключително добри дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 6
Намерете дрехи Jack And Jones
Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 7
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 8
Невероятни дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 9
Намерете дрехи Jack And Jones

Виж и ти!
Стилът дрехи Jack and Jones Tech
Стилът дрехи Jack and Jones Premium
Дрехите Jack and Jones са подходящи за винаги
В началото дрехите Jack and Jones са предлагали най-вече дънки
От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 авторски линии
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Присвои идея за визията си

Leave a Reply