матраци

  • by

матраци

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всяка къща

матраци Симеонов е една от най-познатите и доказали качествената си продукция компании в сферата на спалните в България. В в каталог ѝ са добавени разнообразни предложения и сортове матраци – от с една страна, с две лица матраци и детски такива до типове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от фирмата Симеонов осигуряват на хората най-добрата услуга, както и максимална степен на удобство и комфорт докато спите. освен това, безспирните иновации на технологиите за производство, продуктовата гама и широкия спектър от идеи гарантират, че матраците Симеонов напълно покриват нормите и правилата на съвремието за за качество и ползи в спането. в това, което ще прочетете ще обобщим безспорните предимства от избирането на матраци Симеонов за вашия домашен уют.

Матраци Симеонов – най-важни отдели с продукти

Както подчертахме, фирма Матраци Симеонов осигурява много щедро многообразие от модели и комплекти матраци. Освен очакваните, всички ние сме направили и оригинални сетове матраци, насочени за нуждите и критериите на дадени платежоспособни лица. Представяме ви конкретни серии матраци ви очакват в сред нашите продукти:

Еднолицеви матраци

Еднолицевите матраци по принцип се прилагат за кревати, които са лишени от предназначена за под матрака рамка. В случай че и леглото у вас е е от този вид, то едностранните матраци от фирма Симеонов ще са точно за вас. Въпросните притежават с приложена рамка, поставяща се под матрака и ще ви спасят от значително излишно време и начинания, за нейното намиране и напасване. Подматрачните рамки на нашите едностранни матраци са направени от материали от иглолистни дървета. Безспорно тяхно надмощие е фактът, че са елементарни за нагласяне на функция за повдигане, когато говорим за легла и спални с такава функционалност.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Двулицеви матраци

Неедностранните матраци пък са идеални за всички останали кревати. Или казано с други думи, нашите предложения в крак с времето кревати, които вървят с подматрачната си рамка. По-голямата част от двулицевите матраци от марката Симеонов осигуряват на купувача и плюсово предимство, което засилва колкото се може повече нивото на комфорт по време на спане. А тъкмо опция за ползване на две различни страни – зимна и предназначена за лятото, които могат да се сменят в зависимост от годишния сезон конкретните потребности и избори на съответния клиент.

Достъпни финансови параметри и специални промоции

Матраците от произведени от фирма Симеонов съществуват в търговската система на безспорно ниски цифри за средния платежоспособен човек в България. Предвидили сме и опции за тези от вас, които искат своето удобство и желаят със сигурност най-доброто качество за за решенията в спалнята си. Нашите продукти вървят с възможност за изплащане , вземайки под внимание персоналните искания и нужди на купувача. Освен това, често на на нашата интернет страница можете да откриете някои от най–добрите матраци от марката Симеонов на по-ниски цени. Следете сходните оферти и намаления на страницата „Специални оферти“.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Разнообразна продуктова гама

продуктовата палитра на фирма Матраци Симеонов е много разнообразна и отговаря на потребностите и интересите на всеобхватна сфера от купувачи. Веднага, в списъка ни могат да се срещнат разнообразни модели матраци – с едно лице и с две лица, подходящи за деца и топ матраци, и дори с френски вид, които се използват за използване в хотелски комплекси. Също така, са селектирани известен брой серии матраци според специфичните за производството им части и технологии. Измежду най-интересните сетове са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия параграф от статията ще разгледаме в специфики всички предлагани матраци от марката Симеонов и техните съществени качества.

Със състав от дунапрен матраци

Фирмата Симеонов , разбира се, предлага редица най-различни видове от дунапрен и Vitafoam матраци. В какво се изразяват техните предимства и по-добри страни за купувача? На първо място Vitafoam пенополиуретан е материал, който потъва от килограмите на човека, но след време възвръща в първото си състояние. Този материал е проводник на пълноценна почивка на всеки в състояние на сън. В допълнение, съдържащите дунапрен матраци дават и още плюсове, които сигурно са неизвестни за по-масовата от клиентите. Мекият дунапрен например гарантира анатомични свойства със засилени функции, а този, който е по-твърд, – безспорни качества за краката и ръцете. Дунапреновите матраци , дело на компанията Симеонов са изработени висококачествени и издържливи части, и така успяват да запазят своето първо положение и качества за доста дълъг период от време.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Предназначени за деца матраци

Нашата компания Матраци Симеонов акцентираме и на специфичните желания на децата. Сред тях съществуват най-разнообразни матраци, които са предвидени за употреба при деца. Детските и бебешки матраци Симеонов дават силна и разтеглива основа, даваща възможност за очакваното разрастване на мускулите и костите. Освен това, те гарантират на мъничетата максимум ниво на комфорт и чувство за удобство заради техния здравословен, добър и най-добър сън.

Още модели от този тип

Серията, кръстена „Алое Вера“ е произведена с мислене за релаксацията на тялото на всеки човек в състояние на сън. Матраците от тази категория са с материя с екстракт от Алое Вера. Този тип плат служи за увеличаване нивата еластичност когато човек си легне. Матраците Симеонов, представляващи моделите „Алое Вера“, безсъмнено ще ви позволят да се избавите събираните през целия ден проблеми и раздразнителност, и да се насладите на приятен и пълноценен сън.

За следващата ни серия „Бамбук“ бамбуковите тъкани са етествен източник, който се превъплъщава в естествен защитник гадните миризми и аромати вредните за всички микроби. Матраците Симеонов от серията ни, кръстена „Бамбук“, намаляват до минимум заплахата от наличие на алергии и прахови акари. Също така, поради проветряващата им се структура ще се предотврати и складирането на влага. Ето така ще си осигурите подобаваща, безгрижна и качествена система за почивка и сън от най-високо качество.

Колекция „Ванилия“ позволява на всички най-високо естество на удобството от тези/ комфортни и приятни матраци със специален плат, който завишава степените на приятно чувство при докосване. Силната им направа гарантира издържливостта им, а бялото ще се съчетае по перфектен начин в интериора на вашата спалня.

Както при предишния раздел, и в раздела, който сме кръстили „Какао“ са вкарани в употреба висококачествени за най-дълъг времеви период спални артикули, гарантиращи най-високото равнище на комфортни усещания докато спим. Десенът на матраците от серията „Какао“ е бял , но са прибавени леки кафяви допълнения, правейки горната му част по-пъстра и приятна за окото.

Разделът „Climattress” е сред най-пресните колекции матраци сред нашите продукти. Спалните продукти, които влизат в нея, са изградени отса с пяна, която помни извивките на тялото, обогатена с Cool gel капсули, чиято функция за намаляване на телесната температура ако има повод за това. Матраците от , част от „Climattress” са идеални за лятото, когато непоносимите жеги безспорно представляват основен фактор за нарушения в спокойния и пълноценен сън на всеки. Освен това, отворената им композиция осигурява свободна въздушна динамика, а този факт е безспорно важно достойнство за онези, които не понасят жегите. С матраците от раздела „Climattress” ще постигнете усещането, че сте на морето и се любувате на приятния и разхлаждащ бриз.

Раздел „Lux” притежава/ обхваща и такива с една страна и с две лица матраци. Два са вариантите в материалите, които са използвани за реализирането на въпросните матраци – използване само на дунапрен и съчетание на пяна с памет и дунапрен. Матраците от раздел „Lux” не са толкова меки предлагат основа, която е сигурна в състояния на сън. Съчетанието на дунапрен предоставя качествена почивка комбинирайки такава здрава и стабилна основаЕто и причината матраците с такова съчетание от избрани съставни части са по-вероятният избор за хора, имащи проблеми с гръбнака.

Завършваме със – серията, която кръстихме „Ladybird”. От предложените тук продукти могат да се възползват купувачи които страдат от болки в гръбначния стълб. Намират се както такива с едно лице, така и двустранни матраци. Специфичното при тези матраци се корени в това, че имат максимално здрав основен слой. Именно върху тази база е монтиран слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретанспециален слой Vitafoam чиято цел е да масажира на тялото ни. Сдобивайки се с матрак от серията „Ladybird”, вие получавате обещание заличаване на всички симптоми и болки, които предизвикват проблеми по време на сън, и и положителен развой на приятен и пълноценен релакс нощем.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Става дума за различни матраци произведени от фирма Симеонов, за чието изработване е приложена пяна с памет. Пяната, която запомня извивките на тялото е нов материал, който значително завишава усещането за усещането за ултимативно спокойствие и усещането за неповторим комфорт по време на спане. Тя взима участие в направата както на едностранни, а също и на двулицеви матраци. Освен всичко друго, произведенията за спане, произведен от пяна с памет, са идеални за хора със заболявания в гръбначния стълб. пяната с памет спомага за това гръбначният стълб да бъде в нужната поза, а също така и да се предостави еднакво почиване на цялото тяло. Нека допълним, мемори пяната е чувствителна на различни температури и успешно приравнява температурата на тялото докато сънуваме.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Горни матраци

Покриващият матрак е идеален, в случаите, в които трябва да решите проблема с матрак, който е твърд или вече не чак толкова удобно легло. Разбира се, това не е единственото му приложение. Топ матракът позволява и да се ползва за настаняване на гости, за всякакви дейности извън дома. Моделите от тази категория са напълно напаснати с вашите нужди и потребности ще ви гарантират неподражаемо удобство когато искате да поспите.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Аксесоари за матраци

Разбира се, сред всичко предлагано от фирма Матраци Симеонов ще срещнете всякакви аксесоари за съответния матрак. От основи и протектори за матраци до засилващи усещанията възглавници за неподправено удобство и комфорт докато спим. Големият избор сред нашите продукти ще ви даде вашата пълноценна и зареждаща почивка.

Насладете се на матраците от нашата фирма и разберете какво е висококачествен релакс по време на сън.

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всяка къща
Матраци Симеонов – най-важни отдели с продукти
Еднолицеви матраци
Двулицеви матраци
Достъпни финансови параметри и специални промоции
Разнообразна продуктова гама
Със състав от дунапрен матраци
Предназначени за деца матраци
Още модели от този тип
Мемори матраци
Горни матраци
Аксесоари за матраци

Leave a Reply